Westtoer webinars

Westtoer organiseert heel wat gratis webinars. De webinars worden telkens gegeven door experts en je krijgt ruimte om vragen te stellen.

Een webinar gemist? Geen nood, achteraf kun je ze nog steeds bekijken.

Bekijk hieronder welke webinars jou interesseren en schrijf je in.

We organiseerden ook enkele corona thema webinars. Deze kun je nog steeds herbekijken:

Aankomende webinars

Online boeken - 19 januari om 10u.

Wil je meer directe boekingen generen via je eigen website? Dat kan! De experten van Stardekk leren je in 5 stappen hoe je jouw website kan optimaliseren en wat het belang is van een eigen boekingsmodule.

Inschrijven

Instagram voor beginners - 21 januari om 10u.

Zet jouw onderneming in de kijker via het sociale mediakanaal Instagram. Deze sessie wordt gegeven door experts van I Like Media en start vanaf nul. Kom te weten hoe je een account aanmaakt met een leuke bio, wat volgers zijn, hoe je een foto post en wat de meerwaarde is van een verhaal. Met foto's en filmpjes deel je jouw verhalen.

Inschrijven

Instagram voor gevorderden - 21 januari om 11u.

Jouw organisatie staat al op Instagram maar je doet er weinig mee? In deze webinar geven de experten van I Like Media je duidelijke tips & trics om je account weer nieuw leven in te blazen en om zo meer bereik te halen. We tillen jouw Instagram naar een hoger niveau met deze webinar voor gevorderden. Mooiere foto’s posten, meer engagement creëren en informatie over advertenties, staan op het programma.

Inschrijven

Online betalen - 26 januari om 10u.

Hoe duur is de investering in een betaalterminal? Is online betalen wel veilig? Waarom is betalen in cash niet voldoende? Anthony Geselle beantwoordt je vragen tijdens de webinar ‘online betalen’. Tijdens de sessie maak je kennis met verschillende online betaalmethodes en de voorwaarden ervan. Op deze manier kun je er direct mee aan de slag!

Inschrijven

Zelf een suggestie voor een webinar?

Worstel je zelf nog in deze onzekere tijd met een bepaald thema? Laat het ons weten, dan bekijken we de mogelijkheid om daar een webinar rond te organiseren.

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF