Regiowerking Westtoer

Met de afdeling regiowerking wil Westtoer ten volle inzetten op bovenlokaal en gebiedsgericht werken. Om dit te realiseren deelt Westtoer de provincie op in 4 regio’s: de Kust, de Westhoek, het Brugse Ommeland en de Leiestreek.

Elke regio wordt aangestuurd door een regioteam bestaande uit een regiomanager, een regiomedewerker, een medewerker regiomarketing en 1 of meerdere projectmanagers. De regioteams zijn het gezicht en het aanspreekpunt in de regio’s.  Ze staan in voor het communiceren van de troeven van de regio’s naar toerist en recreant en het initiëren en coördineren van nieuwe projecten en acties.

Om de 6 jaar maakt Westtoer voor elke regio een nieuw beleidsplan voor toerisme en recreatie. Dit plan bevat de strategie maar ook de concrete acties waarrond we de komende jaren in de regio willen werken. Het plan wordt opgemaakt samen met alle partners uit de regio.

Lien Phlypo

Teammanager Regiowerking & Regionale Strategische Planning
+32 50 30 55 50
lien.phlypo@westtoer.be

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF