Recreatie Westtoer

Het Team Recreatie van Westtoer ontwikkelt en beheert een uitgebreid aanbod van marktconforme, recreatieve producten in West-Vlaanderen. Denk maar aan de ruim 200 routes en netwerken voor wandelaars, fietsers, ruiters, skeelers en autotoeristen. Dit aanbod wordt permanent uitgebreid en vernieuwd. Er is ook aandacht voor recreatieve randinfrastructuur zoals picknicktafels, infoborden, knuppelpaden ea.

Bijna 700 vrijwillige peters en meters signaleren op geregelde basis knelpunten en schade aan de bewegwijzering en de paden. Een technisch en goed uitgerust team van 4 medewerkers staat in voor het plaatsen en onderhouden van de routesignalisatie. Via een gespecialiseerd softwarepakket en een ‘routechirurg’ verwerken we ook klachten van individuele recreanten. Het Team Recreatie beschikt over eigen grafici en cartografen en commercialiseert het recreatief productaanbod van Westtoer.

Het Team is betrokken bij diverse Europese en andere projecten in de sfeer van landschap, openluchtrecreatie en vermarkting van het recreatief product en speelt ook een belangrijke adviserende en beleidsvoorbereidende rol in West-Vlaanderen.

Tim Provoost

Teammanager Recreatie
+32 50 30 55 27
tim.provoost@westtoer.be

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF