Campagnebeeld Q-label

Q-label

Baat jij een logies of recazaak in West-Vlaanderen uit?
Stap dan in het unieke Q-traject. Schrijf je hier in!

Het Q-traject is een kwaliteitstraject gericht op een grotere tevredenheid van de klant. Tijdens het traject staat de klant op elk moment centraal.

Wat? 

Tijdens een korte opleiding (3 halve dagen), stellen we scherp welke aspecten allemaal een impact hebben op de beleving van de bezoeker. Hoe ervaart de bezoeker een bezoek aan jouw logies of recazaak? Wat is belangrijk en waarom? We reiken je praktische tools en meetinstrumenten aan om alles in kaart te brengen en de tevredenheid te meten.

Na de opleiding volgen er drie halve dagen individuele begeleiding door een coach bij jou in je logies of recazaak en helemaal op maat. De coach komt langs, begeleidt, biedt hulp waar nodig en helpt je bij het klaarstomen van een groeiplan voor je logies of recazaak. Dit groeiplan dien je in op het einde van het traject.

Bij positieve evaluatie van het ingediende groeiplan en een mystery visit behaal je het Q-label. Na 3 jaar volgt een evaluatie met een nieuwe mystery visit.
 

Waarom deelnemen?

  • Jezelf permanent in vraag stellen is gezond!
  • Het traject leg je samen af met je medewerkers. Ook voor hen is 1 dag opleiding voorzien in het traject. Nadien blijven zij betrokken bij het opstellen en uitvoeren van het groeiplan.
  • Tijdens het traject krijgen jullie de kans om deel te nemen aan een best practice bezoek door ons uitgezocht en georganiseerd.
  • In het traject is 1 mystery visit bezoek aan je logies of recazaak inbegrepen.
  • Deelname aan het traject biedt ook de mogelijkheid om gratis in te stappen in een permanent meetsysteem om de tevredenheid van je klanten te meten. Westtoer stelt zowel de enquêtes als de rapporten met verwerkte resultaten ter beschikking en staat ook in voor de verwerking ervan.
  • De individuele coaching op maat is uniek en biedt een grote toegevoegde waarde ten opzichte van klassieke opleidingen rond kwaliteit en klantentevredenheid.


Praktisch

Het volledige traject kost 300 EUR (incl. BTW) per logies of recazaak. Kleinschalig logies en leden van Horeca Vlaanderen betalen slechts €200 (incl. BTW). In deze prijs is de opleiding van 1 zaakvoerder én maximaal 5 medewerkers inbegrepen. Ook alle andere onderdelen (individuele coaching, mystery visit, best practice, permanent meestsysteem, lesmateriaal en de driejaarlijkse evaluatie) zijn in deze prijs inbegrepen.

De totale doorlooptijd van het traject is 9 maand. Het eerstvolgende traject start in maart 2019.


Interesse?

Vragen?

Contacteer Evelien Decoster via evelien.decoster@westtoer.be of op het nummer 050/30 55 57.