Promoten

Wil je graag jouw logies in de kijker plaatsen?
 
Westtoer maakt gratis promotie voor logies die in orde zijn met het logiesdecreet (erkend of aangemeld) op zijn website en de verschillende regiowebsites. Benieuwd hoe? Neem alvast een kijkje op onze logeren pagina.
 
 

Concrete promotieacties i.s.m. ondernemers:

Hotelinnovatie

Een aantal kusthotels kregen begeleiding bij het ontwikkelen van een innovatie dienst, product of faciliteit. Om de bezoekers te informeren rond de nieuwe dynamiek bij de logiessector aan de kust werd er een communicatiecampagne voorzien waarbij een innovatief verblijf gewonnen kon worden bij de 11 deelnemende kusthotels. Een overzicht van deze innovatieve verblijven vind je op www.dekust.be/hotelinnovatie.

Het Lekkere Westen

'Het Lekkere Westen' presenteert een hele reeks bijzondere invalshoeken voor een weekendje weg in West-Vlaanderen. Grote en kleine adressen koesteren de culinaire schatten van de streek. Meer nog : chefs brengen graag een ode aan hun regio. Ontdek deze ambassadeurs van hun stad en regio, kortom van Het Lekkere Westen.

Zee van smaak

'Zee van Smaak' presenteert heerlijke adressen aan de Kust om te proeven. Lekker tafelen is een absolute kusttopper, want alleen hier proef je de zee op je bord. Op de website www.zeevansmaak.be vind je vele adresjes van De Panne tot Knokke-Heist die inviteren en inspireren. De 'Zee van Smaak-routes' brengen je al fietsend langs culinaire toppers aan de Kust.

Kamperen aan de Kust

Om het kamperen aan zee te stimuleren heeft Westtoer samen met 29 kampeerbedrijven een campagne georganiseerd. Op de kaart 'Kamperen aan de Vlaamse Kust' vind je een overzicht van allerlei campings aan zee met hun grootste faciliteiten. Op de 'Open camping dag', een geanimeerd kampeer-evenement, kon je de sfeer op de campings aan de Kust opsnuiven. De website www.kamperen-aan-zee.be maakt het plaatje compleet.

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF