Share-a-smile aan de Kust groot succes

2016-06-17
Pers
Share a Smile
Share-a-smile

Om het gastvrije imago van de Kust verder te ondersteunen, presenteerde Westtoer begin 2016 het project ‘Share-a-smile’. De campagne had als doel om het klantvriendelijke imago in de restaurants en cafés aan de Kust te stimuleren. Een 200-tal medewerkers van een 50-tal uitbatingen hebben deelgenomen aan het project. 

Met een trendy ingerichte teachbus werd in april de Kust bezocht. In deze bus heeft acteur Christophe Stienlet op originele wijze workshops rond gastvrijheid begeleid. Ambassadrice van het project is ex-Miss België Joke van de Velde.

 

 “Westtoer werkt samen met vele partners aan de Kust om het klantvriendelijk onthaal te stimuleren. Gastvrijheid, een glimlach en een enthousiaste instelling betekenen een grote meerwaarde voor klanten”, aldus Franky De Block, gedeputeerde en voorzitter Westtoer.

Eén van de laureaten van het project was restaurant Schildia in Knokke-Heist. De uitbaters mochten Joke van de Velde ontvangen. De ambassadrice van Share-a-Smile heeft actief meegewerkt in het restaurant. 

Vandaag kunnen de deelnemende zaken genieten van een gezamenlijk ontbijt en kunnen ze verder ervaringen delen. Westtoer zal ook in de toekomst initiatieven ontwikkelen om het gastvrije en klantvriendelijke imago van de Kust te stimuleren.

Voor het project Share-a-smile werkt Westtoer samen met Horeca Vorming. Het project wordt gesteund door Toerisme Vlaanderen.

Alle deelnemende zaken zijn terug te vinden op www.share-a-smile.be

 

Door de coronacris kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF