Jeroen Meus in december één week lang te gast aan de Kust

2016-11-30
Pers
Het Lekkere Westen
Jeroen Meus is te gast in Oostende met zijn programma Dagelijkse Kerst aan de Kust

‘Dagelijkse Kerst aan de Kust’ vanuit Oostende

Vanaf zondag 11 tot en met donderdag 15 december is Jeroen Meus met zijn programma ‘Dagelijkse Kerst aan de Kust’ te gast in Oostende. Voor de nieuwe thematische reeks koos het productiehuis Hotel Hungaria voor een klein restaurant in de Kemmelbergstraat waar de populaire televisiechef een hele week zal koken. Met visgerechten en winterse sfeerbeelden aan zee. Westtoer en Toerisme Oostende steunen het programma: “Het is een unieke kans om de Kust en Oostende ook tijdens de winter in de kijker te plaatsen”, aldus gedeputeerde Franky De Block en burgemeester Johan Vande Lanotte.
 
Liefhebbers kunnen van zondag tot en met donderdag, telkens tussen 16 en 19 uur, langskomen tijdens de opnames (Kemmelbergstraat 20). Het productiehuis zorgt tevens voor een gezellige kerstdecor in en rond de locatie.
 
Bart Verbeelen, zaakvoerder Hotel Hungaria: “Het is de eerste keer dat we met de hele equipe een week lang op locatie opnemen en uitzenden. Het wordt ook voor ons een technisch en organisatorisch huzarenstuk. Met eindejaar verdient het programma meer dan ooit een extraatje. We dachten meteen aan de Kust en de zee als decor”.
 
De Oostendse burgemeester Johan Vande Lanotte reageert enthousiast op het initiatief: “We zijn heel blij dat Jeroen Meus met de kersteditie van zijn programma ‘Dagelijke Kost’ naar de Stad aan Zee komt. Ook voor culinair Oostende is dit een fijne erkenning. Het feit dat de opnames ook toegankelijk zijn voor de liefhebbers-van-al-dat-lekkers geeft een mooie extra aan ons winters aanbod aan activiteiten.”  
 
Ook voor gedeputeerde Franky De Block is het bezoek van Jeroen Meus een opsteker: “Wij doen grote inspanningen om de Kust als een bestemming voor de vier seizoenen te promoten. Het is knap dat een populair en kwalitatief televisieprogramma kiest voor de Kust. Honderdduizenden kijkers zullen kennis maken onze winterse en culinaire troeven.”
 
Van maandag 12 december tot en met vrijdag 16 december om 18u15 op Eén. Met een compilatie op zondag 19 december om 18u15.

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF