Eerste promotiecampagne voor het kampeerautotoerisme aan de Kust

2017-06-01
Pers
Kamperen aan Zee
Promotiecampagne voor het kampeerautotoerisme aan de Kust

Voor de eerste keer realiseert het provinciebedrijf Westtoer een promotiecampagne voor het kampeerautotoerisme aan de Kust. Via marketingacties wil Westtoer de eigenaars van kampeerauto’s inspireren om een vakantie aan de Kust te plannen.

Van 22 tot 24 september a.s. wordt een speciaal ontdekkingsweekend georganiseerd voor kampeerautotoeristen. Campers die tijdens dit weekend aan zee in een camping verblijven, krijgen één extra overnachting gratis aangeboden. Westtoer werkt voor deze actie samen met 21 campings die in totaal 267 plaatsen ter beschikking stellen.

'Het Kampeerautotoerisme zit in de lift. De verkoop van kampeerauto’s is tussen 2012 en 2015 gestegen met 28 procent. Westtoer positioneert ook de Kust als een bestemming voor kampeerautotoeristen. Voor 11 ondernemers wordt een inrichtingsplan gemaakt. Doel is om in de komende drie jaar het aantal plaatsen voor kampeerauto’s te verhogen tot 670', aldus Franky De Block, gedeputeerde en voorzitter Westtoer.

Het project wordt gesteund door het Impulsprogramma Kust.

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF