Marketing Westtoer

De afdeling Marketing zorgt voor de bestemmingspromotie en stuurt de communicatie met de toerist en recreant aan. “Content is King”, zegt het spreekwoord terecht. Veel energie en tijd gaat daarom naar het creëren van sterke verhalen en thema’s die de troeven van onze bestemmingen en productlijnen in beeld brengen. In samenwerking met uitgevers en communicatiepartners in binnen- en buitenland worden die verhalen vertaald naar boeiende reportages die de consument inspireren voor een vakantie naar één van de West-Vlaamse steden of regio’s. Hierbij worden steevast verschillende mediatypes (print, online, audiovisueel,…) gemixt.

Naarmate de (beslissing over de) reis steeds dichterbij komt, verschuift de klemtoon van de communicatie steeds meer naar online. Dit laat toe de informatie te personaliseren en in conversatie te gaan met de toerist of recreant.

Westtoer communiceert vaak zelf, maar ondersteunt ook ondernemers en steden/gemeenten in hun communicatie. Ongeacht de omgeving waarin de consument eerst met de bestemmingen in West-Vlaanderen in contact komt, overal zorgen we voor inspiratie en concrete aanbiedingen.

 

Contact

Luc Abbeloos

Directeur Marketing
+32 50 30 55 12
luc.abbeloos@westtoer.be

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF