Creatief in tijden van corona

Veel ondernemers zoeken in deze tijden naar creatieve oplossingen om om te gaan met deze uitdagingen. Hier vind je alvast inspirerende verhalen en voorbeelden.  Misschien brengt het jou ook wel op ideeën?
 

 

Kok au vin

Chef Kok au Vin steekt hele winkelstraat in een ‘The Food Bag’

Heel wat restaurants zijn overgeschakeld op take away of delivery. Maar bij restaurant Kok au Vin gaan ze nog een stapje verder. ‘The Food Bag’ bevat niet alleen een culinaire beleving van 5 sharing dishes, het is een pakket waar je ook staaltjes van de hele winkelstraat in terugvindt. In sommige gevallen letterlijk – chocolatier Spegelaere staat in voor het toetje en verswinkel Kwalito voor de broodjes -, andere handelaars moesten iets wat meer creativiteit aan de dag leggen – atelier Fox Flampé verloot een kookworkshop en juwelier KinGin een set juweeltjes. In totaal werken dertien partners mee.

Meer info op de website van Kok au Vin

Hotel Astoria lanceert #Thankanurse

Hotel Astoria De Haan biedt bedrijven of ondernemers de kans om het verplegend personeel van het Sint-Trudo ziekenhuis een hart onder de riem te steken. Je kan er een voucher aankopen om een hotelovernachting te schenken aan het personeel van het ziekenhuis. Op die manier willen ze het ziekenhuispersoneel na de crisis laten genieten van een portie frisse zeelucht en ontstressen door natuur, strand en zee!

Het bedrag van een voucher bedraagt 150 euro. Voor dit bedrag schenk je 1 overnachting voor 2 personen, inclusief ontbijt . Als schenker van de voucher krijg je een loyalty card. Per tien vouchers wordt er één extra gratis overnachting geschonken door Hotel Astoria De Haan zelf.

Meer info op de website van hotel Astoria

Hotel Astoria
Restaurant De Roos

Restaurant De Roos maakt zich klaar om de deuren te openen met modulaire wanden

Met een slimme herinrichting van je restaurant is veel mogelijk.  Restaurant De Roos biedt in normale omstandigheden plaats aan 50 gasten.  Maar door de social distancing maatregelen zou er slechts nog plaats zijn voor 24 gasten.  Dankzij een samenwerking met standenbouwers plaatsten ze unieke modulaire wanden en kunnen er toch 44 personen terzelfder tijd tafelen.

De schermen kunnen gehuurd of gekocht worden en kunnen ook volledig worden gepersonaliseerd.

Lees meer op de website van restaurant De Roos.

 

 

Disclaimer – afwijzing van aansprakelijkheid

Alle informatie en ideeën die op deze site wordt gezet heeft enkel een informatieve waarde.  Veel van de informatie bevatten verwijzingen of links naar informatie afkomstig van andere organisaties. Westtoer garandeert echter geenszins de relevantie, de updating of juistheid van dit externe informatiemateriaal en wijst hiermee elke aansprakelijkheid van de hand.  De organisaties en websites waarnaar Westtoer verwijst, zijn objectief gekozen met als enige bedoeling de bezoekers van onze site de meest relevante informatie te verstrekken. De vermelding van bepaalde ondernemingen of producten impliceert geenszins dat zij bij voorkeur worden aanbevolen in vergelijking met andere soortgelijke ondernemingen of producten die niet worden vermeld.

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF