Westtoer CORONA KIT voor de heropstart van de toeristische sector

Om jullie als toeristische ondernemers te begeleiden richting een heropstart voorzien wij vanuit Westtoer diverse initiatieven.

Op deze pagina vind je praktische info m.b.t. een heropstart
Hieronder vind je algemene info rond een heropstart alsook de vertaling naar een aantal specifieke sectoren: vb. concrete richtlijnen i.v.m. capaciteit, hygiëne, etc. 

Verder brengen wij enkele webinars die jullie kunnen ondersteunen bij de heropstart en we bundelden ook de meest gestelde vragen en antwoorden op een pagina om je op weg te helpen.  Daar vind je ook welke steunmaatregelen je eventueel recht op hebt.

Daarnaast willen we jullie hier ook inspireren met bruikbare tips en positieve verhalen van andere ondernemers. 

 

Algemene richtlijnen en heropstartgidsen
Corona thema webinars

We organiseren een reeks van thematische webinars, gegeven door experts. Aansluitend op elk webinar voorzien we ruimte voor algemene vragen aan de expert. De reeds voorbije webinars kunnen nog steeds opnieuw worden bekeken.

Bekijk alle webinars en schrijf je in

Webinars
Corona tips
Corona Tips

Ben je geabonneerd op onze nieuwsbrief? Dan ontvang je daarin regelmatig updates over de meest recente richtlijnen en steunmaatregelen, inspirerende verhalen en nieuws uit de regio.

Bekijk inspirerende verhalen van creatieve ondernemers in coronatijden

Corona Webpagina

We bundelden alle antwoorden op veel gestelde vragen voor de sector reeds op een aparte webpagina. Op deze pagina kun je ook terugvinden welke steunmaatregelen er momenteel bestaan.  

Bekijk de veelgestelde vragen en hun antwoorden

Restaurants, cafés en logies met uitzondering van hotels zijn momenteel gesloten. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf. Toeristisch-recreatieve verplaatsingen beperk je momenteel nog tot je woonomgeving. Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF