Westtoer CORONA KIT voor de heropstart van de toeristische sector

Om jullie als toeristische ondernemers te begeleiden richting een heropstart voorzien wij vanuit Westtoer diverse initiatieven.

Op deze pagina vind je praktische info m.b.t. een heropstart
Hieronder vind je algemene info rond een heropstart alsook de vertaling naar een aantal specifieke sectoren: vb. concrete richtlijnen i.v.m. capaciteit, hygiëne, etc. 

Verder brengen wij enkele webinars die jullie kunnen ondersteunen bij de heropstart en we bundelden ook de meest gestelde vragen en antwoorden op een pagina om je op weg te helpen.  Daar vind je ook welke steunmaatregelen je eventueel recht op hebt.

Daarnaast willen we jullie hier ook inspireren met bruikbare tips en positieve verhalen van andere ondernemers. 

 

Algemene richtlijnen en heropstartgidsen
Corona thema webinars

We organiseren een reeks van thematische webinars, gegeven door experts. Aansluitend op elk webinar voorzien we ruimte voor algemene vragen aan de expert. De reeds voorbije webinars kunnen nog steeds opnieuw worden bekeken.

Herbekijk alle webinars

Webinars
Corona tips
Corona Tips

Ben je geabonneerd op onze nieuwsbrief? Dan ontvang je daarin regelmatig updates over de meest recente richtlijnen en steunmaatregelen, inspirerende verhalen en nieuws uit de regio.

Bekijk inspirerende verhalen en andere tips 

Corona Webpagina

We bundelden alle antwoorden op veel gestelde vragen voor de sector reeds op een aparte webpagina. Op deze pagina kun je ook terugvinden welke steunmaatregelen er momenteel bestaan.  

Bekijk de veelgestelde vragen en hun antwoorden

 

Communicatiecampagnes

Sinds maandag 8 juni zijn we (bijna) allemaal opnieuw gestart. Er staan verschillende communicatiecampagnes gepland om mensen massaal veel 'goesting' te doen krijgen om een vakantie te boeken in eigen land.

Onder de merknaam ‘Vlaanderen Vakantieland’ lanceerden alle partners – de provincies, de kunststeden, Toerisme Vlaanderen en Logeren in Vlaanderen – de #welkomterug campagne.

Lees meer over de #welkomterug campagne

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF